Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Västra Götaland / Nöjen /

Vi är en äventyrsresebyrån för "vanligt folk". På våra resor får du vara med om samma äventyr som äventyrarna, skillnaden är att du gör det på ett tryggt och säkert sätt.
PolarQuest

Har olyckan varit framme med din mobil och glaset i din display har spruckit? Vår tekniker byter ut den trasiga displayen snabbt och till bra pris, Dessutom lämnar vi marknadsledande garanti - Hela 1 år. De flesta reparationerna görs inom 24 timmar. Har du bråttom finns express reparation, er trasiga display är bytt inom 1 timma. Våra duktiga tekniker servar och reparerar TV spel, iPhone, iPad, iPod, Samsung, Galaxy, HTC, surfplatta, datorer och laptops. Vill du laga själv? - Vi säljer alla reservdelar, Te.x delar till iPhone, iPad, Galaxy, HTC, iPod, datorer samt TV-spelskonsoler.
Vi kan reparera din iPhone - Chip N Play

Många framstående altfiolister har varit verksamma i Göteborg. Under Aulin- och Stenhammar-epoken verkade t ex Sven Blomqvist, sedermera Heinz Freudenthal, Tage Broström, Julius Koppel, Bertil Appelbom och Henry Stenström. En lång rad musiker, invandrade såväl som infödda, har bidragit till vacker altfiolklang i den här delen av landet, ibland som orkestermusiker, ibland som solister eller kammarmusiker och ibland som pedagoger. En intressant fråga är om det finns något speciellt i instrumentet eller dess ensembleroll som binder samman komponerande och altfiolspel. Musikhistorien ger anmärkningsvärt många exempel på altfiolspelande tonsättare. Den till Göteborg, i mitten av 1800-talet från Böhmen, invandrade tonsättaren och musikorganisatören Joseph Czapek var ett sådant exempel. I 1960-talets Göteborg var tysken Rolf Herberger ett annat.
Altfiol i Väst

Idag är det är hård konkurrens om oss pokerspelare. Detta har medfört att alla pokersajter idag har diverse erbjudanden för att locka till sig spelare, detta är något man måste utnyttja. Bli medlem och få de senaste bonuskoderna direkt i din inbox!
Poker bonuskoder

RIB Event ger er en hundraprocentig upplevelse. Åk RIB-båt med oss längsmed västkusten. Vår RIB-båt har plats för 12 passagerare. Där kan du boka in dig och dina kunder, eller varför inte ta med dig personalen, på årets häftigaste event! Modellen på våra RIB-båtar, RIB 36 har beskrivits som framtidens båt. Den har ett avancerat stegskrov med progressiv V-botten. Den är helt konstruerad i 3D med robotfrästa pluggar vilket är framtidens sätt att konstruera båtar. Boka RIB-båt hos oss snarast, för det här vill du inte missa!
RIB-båt

Detta är en finfin sida som innhållet MP3, Video och texter av ett band vars låtar till största delen handlar om att konsumera alkhol. Helt klart en kul site, välkommen in på några skratt!
Musik om sprit

En måltid i Italien är mycket mer än bara mat! Det är ett sätt att umgås, slappna av och bli omhändertagen. Restaurang Vinci i Borås är den avslappnade kvarterskrogen där vännerna, maten och drycken står i centrum. Letar du en bra restaurang eller bar i Borås är Restaurang Vinci med sitt läge och utbud ett solklart alternativ!
Bar Borås - Vinci

Startsidan / Västra Götaland / Nöjen /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.