Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Hem och trädgård /

När du ska bygga damm eller behöver tillbehör till dammar, så finner du detta hos Garden Aquatica. Vi säljer kvalitetstillbehör från OASE.
Dammar och tillbehör till damm - Garden Aquatica

Botkyrkabyggens ambition är att erbjuda ett prisvärt boende med trygghet och kvalitet, snabb och professionell service och god miljö både inomhus och utomhus.
AB Botkyrkabyggen

Varför inte smycka din trädgård med statyer och gjutjärn. Belysta statyer är ett fantastiskt sätt att lyfta fram trädgården även under vinterhalvåret.I vårt sortiment finns klassiska urnor, statyer och bänkar. Vi erbjuder även fontäner, vattenarrangemang och figurer influerade av Asien, Folklore och Mystiken. Delar av sortimentet av statyer finns i lager i övrigt är det beställningsvara. I vårt sortiment finns klassiska urnor, statyer och bänkar i gjutjärn. Bland våra produkter av gjutjärn hittar du urnor och vattenpumpar. Vi har även olika typer av trädgårdsmöbler i gjutjärn.
Statyer

Vår affärsidé bygger i grunden på att vara en heltäckande leverantör av fuktskydd. Detta innebär i korthet att vi, utöver systemet, levererar all entreprenad runt omkring produkten. Vi tar på oss ansvaret, från behovsanalys till utförandet av arbetet. Vi har en bred kompetens och gedigen erfarenhet av dräneringar, fuktskador och våtrumsarbeten.
Hjälp med dränering stockholm

Bjurfors - en mäklare för dig. Vi är marknadsledande mäklare i Sveriges tre största städer - Stockholm, Göteborg och Malmö som det största fristående mäklarföretaget. Vi är även marknadsledande på storstadsbornas mest attraktiva fritidsorter: Åre, Bohuslän, Österlen och Torekov/Båstad. Detta är vår filosofi - att vara det mest betydande mäklarföretaget på den ort där vi verkar. Vi är din fastghetsmäklare!
Mäklare / fastighetsmäklare - Bjurfors hjälper dig!

Ska ni köpa kassaskåp? Hareco Safe AB är störst i Sverige på brandsäkra kassaskåp och vi erbjuder begagnade kassaskåp med upp till 60% lägre pris än nypris. Vi har också ett stort utbud av säkerhetsskåp, dokumentskåp, dataskåp, brandskåp och mappskåp. Kassaskåp / värdeskåp används för att förvara och skydda stöldbegärliga saker som kontanter samt produkter som kan omsättas till pengar som tex. guld, smycken och juveler osv, kassaskåp används även för att skydda material som är konfidentiellt. Under årens lopp har det förekommit en mängd olika klassifieringar som har utarbetats i samråd med representanter från: Sveriges Försäkringsförbund, Svenska Brand- och Säkerhetscertifiering AB, Rikspolisstyrelsen samt branschorgan. Kontakta oss så hjälper vi er finna den lösning som passar era behov bäst.
Köpa begagnade brandsäkra kassaskåp - Hareco.se

Möbelmagasinet är experter på allt inom sängar. Vi ebjuder massor av alternativ när det gäller barnsängar, loftsängar, våningssängar och sängramar. Besök vår stora säng utställning i Spånga.
Sängar och sängramar från Möbelmagasinet

Booli är en sökmotor för bostäder och bostadsinformation - ett lättanvänt och snabbt verktyg för att söka bostäder till salu.
Booli - Sök bostäder på nätet

Maries städ är ett familjeföretag som grundades 1991 och har idag 75 anställda och vårt kontor ligger i Hägersten. Vårt primära utbud är bl a hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Bland våra kunder finns många små- och medel-stora företag samt privatpersoner i hela Stockholm.Vi växer för att våra kunder är nöjda med oss, men samtidigt vill vi inte växa för fort eftersom vi vill bibehålla en välfungerande logistik och hög servicenivå hos både nya och gamla kunder.
Städning hemma

Lediga lokaler för kommersiell användning, såsom kontorsplatser, industrilokaler, resturanglokaler, butikslokaler och kontorshotell.
Kommersiella lokaler

Välkommen till Södermalms Trädgårdsmaskiner hemsida på Internet. Södermalms har funnits i över 35 år och är en av Stockholms största återförsäljare av trädgårdsmaskiner och reservdelar till dessa. Vi säljer de vanligaste produkterna på marknaden och har även service på dessa. Här finner du länkar till alla våra trädgårdsmaskiner och erbjudande för kunder som "surfar" in. Vi har också en hel del info om alla våra olika trädgårdsmaskiner. Ta en titt här innan du bestämmer dig!
södermalms trädgårdsmaskiner

Vi på Bjoorn är proffs på golv. Vi jobbar hårt för att du ska få mest prisvärda trägolv, parkett och laminatgolv. Bjoorn har ett av marknadens bredaste sortiment av parkett och laminat. I sortimentet finns bl.a. trägolv av typen lamellparkett eller fanérgolv i olika träslag som furugolv, ekgolv, bokgolv, askgolv, björkgolv, furugolv, körsbärsgolv, valnötsgolv och skeppsgolv i olika utföranden som t.ex. plank, tvåstav, trestav.
Golv: Trägolv och parkett hos Bjoorn

Hemluft Bostadsventilation vet minsann vad som krävs av en modern ventilation för ett fräscht, bra och framför allt ekonomiskt inomhusklimat! Gäller det ventilation i Stockholm så är det Hemluft du ska prata med först.
Hemluft - Ventilation i Stockholm

Sprutab lär dig mer om energibesparing, isolering & tilläggsisolering av din vind. Tilläggsisolera eller isolera vinden med lösull. Cremab lär dig mer om energibesparing, isolering & tilläggsisolering av din vind. Tilläggsisolera eller isolera vinden med lösull. Att tilläggsisolera är enklare än du tror. Kontakta oss så berättar vi vad du kan spara i energikostnad årligen.
Ny tilläggsisolering kan göra underverk

Välkommen till Lägenhetsbyte.se, vi har som mål att hjälpa dig att byta lägenhet eller byta bostad. Bostadsbyte i Stockholm? Vi hjälper dig med bostäder, lägenheter och hyresrätter.
Lägenheter Stockholm

Hos oss kan du hyra designmöbler från kända designers som Philippe Starck, Johansson Design, Iittala, Kartell, Alexander Lervik med flera. Besök vår hemsida och läs mer om hur du går till väga om du vill hyra loungemöbler och rekvisita till till exempel homestyling. Upptäck det bästa inköpsstället för designmöbler och retro möbler online.
Hyra designmöbler

AndraHand.se - platsen där du hyr eller hyr ut din bostad, fritidshus eller semesterbostad! På AndraHand.se kan du hyra eller hyra ut din bostad, fritidshus eller semesterbostad i andrahand till 70 000 personer per månad. Att ha en stuga att åka till på semestern är rena semestern! På andrahand.se förmedlar vi inte bara lediga lägenheter, utan vi kan även hjälpa till med att hitta fritidshus och stugor som uthyres.
Bostad i Stockholm

Välkommen till Sandå, din målare i Stockholm. Geografiskt arbetar vi i hela Stockholms län och utför måleritjänster av allehanda slag. Våra målare kan hjälpa dig med allt inom traditionellt måleri men även tapetsering samt fönsterrenovering. Sandå är en rikstäckande hantverksfirma som i huvudsak består av målare och golvläggare. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av hantverkare som utför lite bättre hantverk!
Målare i Stockholm - Sandå

Vår affärsidé är att vi skall inspirera och hjälpa designintresserade människor att skapa sitt drömhem till en rimlig kostnad. Det kan låta som en självklarhet att jobba med helhetslösningar i vår bransch. Men det är faktiskt vad vi på Home in Harmony är bland de allra bästa på. Ända sedan starten 2006 har vi framgångsrikt mixat ett spännande utbud av danska, svenska och italienska möbler med en hög service, där råd och inredningstips är gratis. Vår butik skall vara en inspirationskälla dit du vänder dig för att få rådgivning om färg, tapeter eller ljussättning. Vi har allt i inredningsväg som du behöver för ditt vardagsrum och matrum. Vi har också en spännande butik med accessoarer, där du kan hitta många små inredningstillbehör till ditt hem och presenter till dina vänner.
soffor stockholm - Home In Harmony

Fristående luftrenare erbjuder luftrening av högsta kvalitet. Dessa enheter är framtagna för att ta hand om de luftföroreningar som är viktiga att slippa i din inomhusmiljö. De fungerar oberoende av din uppvärmning, ventilation och luftkonditioneringsutrustning och kan flyttas från rum till rum.
Spirare luftrenare

Om du letar efter en ny murspis kan Daniels Mur och Spis AB hjälpa dig. Våra murspisar är både snygga och väldigt säkra. På vår hemsida kan du också finna inspiration i form av bilder och mer information om hur vi kan hjälpa dig. Är du intresserad så kontakta oss så berätta vi mer vad vi kan göra för dig om det gäller en murspis.
Ny murspis?

Startsidan / Stockholm / Hem och trädgård /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.