Dreamplace är din länksamling på nätet. Här hittar du bättre länkar än du kan drömma om!
Startsidan / Stockholm / Näringsliv och tjänster /

När du flyttar bör du anmäla adressändring, och det gör du hos oss. Vi tar emot din flyttanmälan och här kan du även beställa eftersändning eller lagring av post inom Sverige. Om du behöver eftersända till utlandet är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst.
Adressändring

Försäljning, service och distribution av kaffesystem. Om företaget, produkter och kafferecept.
Melitta Aromateknik

Style Educations frisörskola ger dig både teoretisk och praktisk kunskap. Privat frisörutbildning sker under kreativ ledning av hårartister & lärare med lång erfarenhet av både hår- och makeup styling samt bred kunskap om de flesta välkända märkena inom skönhetsbranschen. Frisörutbildning omfattar totalt 9 månader. Makeup utbildning omfattar 10 veckor. Utöver de rent praktiska momenten ingår mycket teoretiska yrkesämnen. Du måste vara beredd på att många undervisningstimmar går åt till att läsa ämnen som t.ex.: Arbetsmiljö, säkerhet, försäljning, service, småföretagande, frisörkemi, stil och form. Att läsa samtliga ämnen är en förutsättning för att du skall få en tillräckligt bred frisörutbildning och kunna möta de behov som arbetslivet ställer.
Frisörutbildning

Stadsbuden hjälper dig med din flytt - anlita en flyttfirma. Alla är vi beroende av varandras ömsesidiga hjälp ibland. Det må gälla privatpersoner eller företag. Men det passar inte alltid att begära vänners bistånd. Ungefär så enkel är bakgrunden till Stadsbuds affärsidé. Så det är fortfarande nästan som på den gamla goda tiden. Vi gör det man ber oss om. Och tar en slant för besväret. I dag kan du lita på ca 120 armstarka egna företagare anslutna till Stadsbud i Storstockholm med en vagnpark bestående av 13 st transportbilar 2 - 22 kubikmeter och 18 st tunga lastbilar 22 - 48 kubikmeter. Det vi gör sätter vi en ära i att göra bra och professionellt och vi har fyra kontor i stan så när du behöver ett handtag, ring oss. Det bär sig.
Flyttfirma - Stadsbud.com

Som en erfaren flyttfirma kan vi både magasinering och flyttkartonger. Saknar du förrådsutrymme, har du flyttat till ett mindre boende eller behöver ditt företag ett extra lager? Här kan ni magasinera i fräscha, uppvärmda och försäkrade lokaler. Stockholms Stadsbud - en flyttfirma utöver det vanliga.
Flyttfirma / flyttkartonger - Magasinering .se

KSR-Kübler är sedan ursprunget på 60-talet en av världens ledande tillverkare av flottörnivåvakter och givare. Sedan starten av Heinrich Kübler AG i Schweiz 1976, har KSR-Kübler blivit bekant för sina kvalitetsprodukter som bl a, nivåindikatorer, nivågivare, nivåvakter, lägesgivare, magnetbrytare och flödesvakter.
Flödesvakt

Seriline erbjuder lätt och enkelt idkort och passerkort via internet. Serline tillhandahåller besökssystem, att använda sig av besökssytem ger trovärdigt intryck, underlättar för receptioneisterna samt ger en ökad säkerhet på ert företag. Välkommen in på vår site www.seriline.se för att se vad vi har att erbjuda er.
Id kort, passerkort och besökssystem från Seriline

Välkommen till Grolls, Sveriges ledande leverantör av personligt skydd och yrkeskläder. - Björnkläder AB är ett företag i Berendsen-koncernen med egen produktion och produktutveckling av skyddshjälmar, arbetskläder och arbetshandskar. Våra yrkesbutiker heter Grolls och våra arbetskläder heter Björnkläder. Se karta för att hitta din närmaste yrkesbutik.
Grolls Yrkeskläder

Hos Anderssons Kontorsinredning kan du köpa eller leasa konferensmöbler. Vi säljer även nya och begagnade kontorsmöbler och även ny och begagnad kontorsinredning.
Konferensmöbler hittar du hos oss

Välkommen till Agaria Trading AB som arbetar med ett flertal typer av utrustningar för industrin som plastsvets, ultraljudsvets, spegelsvets, korona / corona, industritvätt, avfettning, gradning, brandsläckning, högtrycksaggregat m.m. Olika metoder för ytaktivering/treating såsom korona och lågtrycksplasma av meterial både plast, metall och trä, före limning, märkning, lackering.
Corona & Korona

Serikett AB är ett etikett tryckeri som sedan 1978 har tryckt alla typer av etiketter. Våra självhäftande etiketter används mycket till märkning av läkemedel och till livsmedel. Vi är specialister på självhäftande etiketter och erbjuder dessutom thermoetiketter och folderetiketter. Vi är centralt beläget i Kungens Kurva söder om Stockholm i egna fabrikslokaler. Sedan 2004 har vi även ett försäljningskontor i Uddevalla.
Etiketter, självhäftande etiketter

Föreläsare med din arbetsglädje i fokus. Föreläsare man älskar att lyssna till. Anlita Tomas Eriksson som föreläsare och organisationskonsult. Tomas är ingenjören som blev så nyfiken på mänsklig kommunikation att han 2000 utbildade sig till organisationskonsult. Med sin bakgrund som utbildare och med erfarenhet av improviserad teater steg han med glöd och glädje in i rollen som föreläsare.
Föreläsare

Magasin 9 i Stockholm har lokaler för alla slags event; mässor, fester, bröllop, konferens och mycket mera! Vi hjälper gärna till att anordna ditt evenemang. Vi kan erbjuda dig flera olika lokaler beroende på vad det är för event. Kontakta oss gärna för att få veta mer om vad vi kan göra för dig.
Event i Stockholm

Anne Blom utför städning i Stockholm åt såväl företag som privatpersoner. Vi har i vårt tjänsteutbud alla tjänster inom städning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, o.s.v. Med stor omsorg och svårligen överträffad noggranhet så gör våra medarbetare din arbetsplats eller ditt hem till en renare plats. Vi tar städning på allvar!
Städning i Stockholm

Lamisa - tätningar och gummiprodukter tex o-ringar, o-ringssatser och radialtätningar. De flesta av våra leverantörer är ISO9000 godkända sedan flera år, så du kan lita på att våra produkter håller högsta kvalitet. Vi är sedan september 2005 certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001. Vi lever för personlig service och snabba leveranser. Välkommen med din förfrågan oavsett om det gäller smått eller stort.
O-ringar

Beställ utrustning för laserskärning från Intercut. Vi samarbetar med några av europas ledande tillverkare av maskiner för laserskärning - LVD från Belgien och Messer från Tyskland. Vi är en kompetent leverantör som representerar flera kända varumärken och deras produkter inom plåtbearbetning för den svenska verkstadsindustrin. Vårt engagemang står för professionell service. Inom Intercut lägger vi stor vikt vid service, kvalitet och snabbhet. Vårt kompetenta serviceteam strävar efter att erbjuda marknadens bästa service.
Laserskärare - Laserskärmaskin

Småföretagarnas A-kassa är en a-kassa för småföretagare som arbetar i små- och medelstora företag i Sverige. Genom oss kan du få arbetslöshetsersättning om du skulle bli utan arbete. Vi kan även hjälpa dig med frågor om karens, bisyssla, vilande företag och annat som rör din a-kassa. Småföretagarnas A-kassa har målet att vara Sveriges bästa a-kassa med snabb och effektiv handläggning med höga krav på rättssäkerhet! Välkommen till Småföretagarnas A-kassa!
A-kassa för småföretagare

Carl Bruske Måleri AB grundat 1936 av, till Stockholm inflyttade dalkarlen, Carl Algot Bruske. Efter avslutad skolgång försörjde sig Carl och även till del sin stora familj, genom tecknade reklamuppdrag till stadens olika affärsidkare. Kärlek till konsten, där Carl Larsson var hans stora förebild, i kombination med utpräglad entreprenörsanda lade grunden till det företag som, idag mer än 70 år senare, är ett av Stockholms äldsta och mest välrenommerade måleriföretag. Familjeföretaget ägs idag, sedan juni 2006, utav Målaremästaren och VD:n för företaget Kenneth Ekebom.
Bruske Måleri

Mitec Instrument AB utvecklar tillverkar och marknadsför portabla mätinstrument för datainsamling inom energi- miljö- och klimatprocesser, samt telemetri baserad på GSM/GPRS- datalogger, mätservrar och Internetmättjänst med webbpresentation. Beroende på situation och prestandakrav (realtidskrav, räckvidd, överföringskapacitet m.m.) kan man under en datainsamling använda standardlösningar som till exempel WLAN, radiomodem och GSM eller utveckla speciallösningar för telemetri. Kontakta mitec för telemetri för: - Trådlös övervakning av grundvattennivåer - Dammövervakning - Maskinövervakning - Portabel mätvärdesinsamling i industrin
Datainsamling och datalogger

En informationssida med information om Stockholm kommun och med telefonnummer och kontaktuppgifter till kommunens myndigheter och välfärdstjänster. Ett klockrent bokmärke i en stockholmares webbläsare!
Stockholm kommun

Hitta billig biluthyrning i Stockholm Östermalm hos S-biluthyrning. Vi sammarbetar med Sixt biluthyrning och erbjuder riktigt bra biluthyrning till riktigt bra priser.
Billig biluthyrning Stockholm

Skaffa en billig hyrbil i Stockholm Danderyd. Vi på RM bilservice erbjuder en fin och bra hyrbil i Stockholm Danderyd
Billig hyrbil Stockholm Danderyd

" Den snabbrörliga värld vi lever i påverkar hur vi arbetar, bor ? och äter. " Allt fler måltider klaras av ?i farten? för att hinna med annat. Det ställer större krav på att det vi äter är vällagat och hälsosamt. På Panini lägger vi lika stor vikt vid tillagningen av våra måltider, som på att tydligt redovisa näringsinnehållet i dem, vare sig du väljer en sallad med Dinkel, Quinoa och Linser som bas, en klämgrillad smörgås på surdegbröd eller kanske vår Thailändska kycklinggryta.
Lunchtips & mackor - mat för avhämtning

Fraktnätverket är ett medlemsnätverk som erbjuder ett centralförhandlat fraktavtal. Fraktavtalet avser ett komplett utbud för inrikesfrakt, både försändelser till företag och privatpersoner.
Frakt och fraktavtal för inrikesfrakt - Fraktnätverket

En enkel men också komplett lösning! Genom att använda fraktabilligt.se behöver du inte registrera eller ansöka om ett kundnummer. Hos oss bokar du din frakt enkelt och helt utan krångel. Fraktabilligt.se är ett webbaserat bokningssystem som underlätter för dig när du skall boka frakt. Helt automatiskt tar systemet hänsyn till marknadens främsta speditörer och erbjuder dig därmed dem bästa priserna unikt baserat på din bokning.
Företagspaket lösningar via Fraktabilligt.se

Behöver du hyra byggnadsställningar i Stockholm? Byggnadsställningar används när man ska måla, utföra putsrenovering, fallskyddsställning vid takjobb till mindre hus och fastigheter. Man kan även bygga till en avlasningsfack läs under fliken avlastningstorn. Standardställningen har en bredd på 0,73m och lasklass 3 & 4. Kan även hänga på konsol för att få en bredare standardställning 1.09m bred. Kontakta oss gärna för mer information om byggnadsställningar!
Byggnadsställningar i Stockholm

Med DS Facility Management får ditt företag en otroligt flexibel lösning där alla behov tillmötesgås och där du som kund bestämmer. Vi har receptionister, vaktmästare, förrådspersonal, snöskottare, gräsklippare och mycket mera! Vi erbjuder jourbemanning för att säkerställa personalförsörjningen i er reception/växel/kundservice/internservice vid kortsiktiga behov. Våra jourkonsulter ersätter er ordinarie personal vid sjukdom eller annan frånvaro.
Bemanning Stockholm via DS Facility Management

Flyttfabriken i Stockholm strävar efter att erbjuda all våra kunder en smidig och stressfri flytt inom Stockholm. Vårt flyttteam består av erfarna lokala flyttarbetare och GPS utrustade luftfjädradelastbilar. Vår meritlista präglas av ömdömen kring exceptionell kundservice, pålitliga och ärliga flyttjänster vilket skiljer oss från andra flyttfirmor i Stockholm.
Din flyttfirma i Stockholm - Flyttfabriken

G-Tre Säkerhetsteknik är en totalleverantör inom säkerhet. G-Tre erbjuder hög kompetens och erfarenhet inom en rad säkerhetsområden som brand-, inbrotts- och överfallslarm, lås, fysisk säkerhet (galler, säkerhetsglas, säkra rum etc), passagekontroller och system för kameraövervakning (CCTV). G-Tre utför även säkerhetsanalyser, projekterar, installerar, servar och driftsätter säkerhetslösningar åt både företag och privatpersoner som kräver det lilla extra.
G-Tre Säkerhetsteknik AB

Real Flytt och Städ är ett ungt och innovativ företag som vill växa inom denna sektor, genom att utmärka oss med noggrant utfört arbete. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa service och garanterar de mest konkurrenskraftiga marknadspriser. Vår personal är handplockad, professionella, snabba och pålitlig. Vårt mål är att våra kunder blir helt nöjda efter att ha valt våra tjänster.
Real Flytt och Städ - din flytthjälp i Stockholm

Aardvark är ett av Sveriges ledande språkföretag och erbjuder marknadens lägsta priser på tjänster inom översättning, korrekturläsning och tolkning. Till vårt förfogande står dagligen 1493 högt kvalificerade översättare, vilka omfattar 345 olika språkkombinationer. Tack vare vår datoriserade produktions-process och det mycket noggranna urvalet av lingvister kan vi översätta med garanterad kvalitet och snabba leveranser - till lägre priser.
Aardvark Translations - Översättningsbyrå

Välkommen till oss på Advokathuset i Stockholm Vi hjälper dig! Behöver du en erfaren jurist som kan företräda dig i t.ex. en vårdnadstvist, en konflikt med din arbetsgivare, vid personskada, om sjukersättning eller om du ansöker om uppehållstillstånd? Vi på Advokathuset i Stockholm har valt att fokusera på humanjuridik. Det innebär att vi ser fram emot att hjälpa Dig som privatperson. Vi tar även en del uppdrag inom affärsjuridik. Välkommen till en personlig advokatbyrå. Kontakta oss så ser vi över ditt ärende och bokar in ett möte.
Söker du advokat eller jurist i Stockholm, Uppsala eller Gävle?

Isolerglas är fyllda med luft eller annan gas för att minska värmeöverföringen över en del av klimatskalet. Isolerglas tillverkas med glas i tjockleksområde från 3 mm till 10 mm eller mer i speciella tillämpningar. Laminerat eller härdat glas kan också användas som en del av konstruktionen. De flesta isolerglas tillverkas med samma tjocklek av glas som används på båda rutorna men speciella applikationer som akustisk dämpning eller säkerhet kan kräva en bredare sortiment av tjocklekar.
Isolerglas från Nordic House

Söder om Söder startade verksamheten i Stockholm 2009. Idag sysselsätter vi 10-15 personer i Stockholm. Vi ger våra kunder i Stockholm en helhet inom service vad gäller kompetent och utbildad personal, personlig service, hög kvalité på våra tjänster. Varför välja oss ? Mångårig erfarenhet av fönsterputs och städning som gör oss unika. Vi fokuserar alltid på vad som är bäst för kunden, vi ger det lilla extra i alla lägen. Vårt mål är att skapa, bygga och utveckla goda relationer med våra kunder i Stockholm.
Kontorsstädning - Söder om Söder i Stockholm

Vi på Reklamdoktorn är ett glatt gäng som gillar att spela rock´n roll, röja på firmafester, äta god mat, plocka blåbär, vara ute och cykla. Tillsammans har vi ca 60 års erfarenhet i branschen. Vi var faktiskt med på den tiden innan datorerna slog igenom och man "gnuggade" fram sina original. Snacka om hantverkare.
Dekaler, bildekor & tröjtryck i Stockholm - ReklamDoktorn

Abonnera på fruktkorgar! När du abonnerar på fruktkorgar så är det vi som gör jobbet. Du och dina kollegor njuter av frukten. Vi ordnar resten. Vår affärsidé är att leverera färsk frukt till företag på ett enkelt och miljömedvetet sätt. Vi gör våra kunder glada helt enkelt. Leverans ingår dessutom i priset. Ovan kan du klicka dig vidare för att se vårt sortimentet av fruktkorgar som vi erbjuder till våra kunder.
Fruktkorg från Fruktkuriren

Interim HR Vi kan erbjud HR-konsulter med generalist- och/eller specialistkompetens när våra kunder behöver lite hjälp med att säkra HR-kompetensen vid tillfälliga arbetstoppar, sjukskrivningar eller inför en rekrytering eller vid omorganisationer av olika slag.
Wise fixar din nya hr konsult

Startsidan / Stockholm / Näringsliv och tjänster /
En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen. Vissa påstår att det bara är simulerade signaler i hjärnan, andra påstår att det faktiskt äger rum på ett annat plan.